Beste Rijschool

Beste Rijschool

Welkom bij Roybewijs, de Beste Rijschool

Rijschool Roybewijs helpt je graag op weg naar jouw rijbewijs. Met 30 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van cursisten, is Roybewijs de Beste Rijschool. Als Beste Rijschool, hebben we een geheel eigen lesmethode weten te ontwikkelen, die zeer effectief blijkt te zijn voor de overgrote meerderheid van de cursisten. Leerlingen van Roybewijs ondervinden aan de methode naar eigen zeggen ‘zeer goede hulp’ op weg naar het Rijexamen. Wij geven les volgens deze methode in de vorm van drie verschillende pakketten. Deze pakketten hebben respectievelijk 10, 20 of 30 lessen. Deze lessen zijn uren van een volle 60 minuten. Bij de Beste Rijschool krijg je ook de beste persoonlijke aandacht.Beste Rijschool Den Haag

Voordat je begint met het volgen van Rijlessen bij Roybewijs De Beste Rijschool, is het verstandig om alvast de Theorie te halen. Indien je al 18 jaar oud bent, is het mogelijk om de Theorie tijdens de rijlessen te leren. Effectief is dit echter niet. Door het ontbreken van de Theoretische basiskennis, zal het langer duren voordat je af kunt rijden.
Wanneer je genoeg geleerd hebt, kun je het Theorie-examen aanvragen. Dit kan vooraf de rijlessen bij het CBR, hiervoor moet je op de website van het CBR kunnen inloggen met jouw persoonlijke Digi-D. Daarnaast kun je een Theorie-examen ook aanvragen bij Roybewijs Beste Rijschool. Als Beste Rijschool bieden wij de juiste hulpen bij het leren van de theorie, en regelen wij voor jou alles wat nodig is voor zowel je Theorie- als Praktijk-examen. Zo nemen we jou een hoop werk uit handen.
Voor het aanvragen van het Praktijk-examen zijn echter wel enkele extra handelingen nodig. Ten eerste vraag je het Praktijk-examen aan via de Rijschool en in overleg met jouw vaste instructeur. Daarnaast moet je de Rijschool machtigen om het examen voor je te kunnen kopen. Tot slot zal het CBR bij de aanvraag vragen om een Eigen Verklaring van uw geschiktheid om te rijden. Deze kunt u via de website van het CBR gemakkelijk kopen en moet u zelf invullen.