Cursisten

Theorie examen

Uw theorie-examen kunt u gemakkelijk aanvragen. Er zijn twee verschillende manieren om dit te doen. Ten eerste kunt u deze aanvragen via Roybewijs Rijschool Den Haag. Dit is meestal het geval wanneer u al rijlessen volgt. Daarnaast kunt u ook zelf bij het CBR uw examen aanvragen. Dit kunt u doen via de website van het CBR. U heeft dan wel uw eigen Digi-D code nodig om in te loggen.

Rijschool machtiging

U kunt u aanmelden voor uw praktijk-examen via Roybewijs Rijschool Den Haag. U moet hiervoor uw rijschool eerst schriftelijk machtigen. Een Rijschoolmachtiging is een schriftelijke verklaring dat u het Praktijk-examen wilt gaan afleggen. Dit doet u in overleg met uw instructeur. Deze zal u pas groen licht geven op het moment dat u er klaar voor lijkt te zijn. Voor het aanvragen van uw praktijk examen Zo is de kans om te zakken voor uw praktijk examen minimaal.

Eigen verklaring

Het CBR heeft uw Eigen verklaring nodig om uw geschiktheid om te rijden te kunnen beoordelen. Dit kunt u op Mijn CBR heel makkelijk kopen en invullen. U kunt ook een papieren versie van een Eigen verklaring kopen. Dat kan bij een theorie-examencentrum van het CBR .